Paljon olisi kuvattavaa ja näytettävää. Mutta kamera ei toimi. Tänään sain tuunattua kulahtaneesta  lempiväri paidasta ja toisesta kulahtaneesta lempiväri paidasta yhden täydellisen lempiväri paidan ja vielä jäi vanhemmalle pojalle hihattomaan paitaan kangasta. Täydellistä. Muutenkin olin ompelussa ahkera. Pojan tuulitakkiin vaihdoin vetoketjun, omaan kollari huppariin vaihdoin vetoketjun ja saatoin loppuun muutama vuosi sitten leikkaamani kollari housut, joiden oli tarkotus tulla pojille silloin kun olivat pienempiä. Mutta onhan jotain lahjoitettavaa tuttavapiirin muksuille.

Nyt sänkyyn vielä neulomaan (uskokaa vaan kuinka paljon mies siitä tykkää) ennen nukkumatin tuloa. Huomenna olisi tarkoitus mennä kirppari kierrokselle anopin kanssa ja toiveena olisi käydä Sisustus Taika liikkeessä kun samassa pitäjässä ollaan. Ja roppariin hakemaan säilytyslaatikoita kankaille..

Tietääkö kukaan onko Mäntsälästä hävinnyt kangaskauppa kokonaan. Viimeksi kun anoppi oli menossa, ei liikkeessä entisessä paikassa ollut mitään, kunpa olis vaan muuttanut  jonnekki. Öitä!